Nyheter

 

Khoramshar

 

Min första roman på persiska har kommit ut. Det är en kärleksroman med namnet Khoramshar, med händelseutveckling under kriget Irak-Iran. De som är intresserade av kan kontakta mig på site:

Santra.se
Faramarz Moazzami

 

خرمشهر   

دوستان گرامی

اولین داستان من به فارسی به اسم خرمشهر به چاپ رسیده است. این یک داستان عشقی است که در دوره جنگ ایران و عراق رخ می دهد. يک داستان ضد جنگ. برای تهیه آن می توانید به سایت من

Santra.se
مراجعه کنید

با احترام
فرامرزمعظمی

 

omslag 5

 

 

Kärlekens metamorfos & I kärlekens trädgård

av Faramarz Moazzami

Häftad, Svenska, 2013

Faramarz Moazzami är poet, romanförfattare och pjäsförfattare. Kärlekens metamorfos och I kärlekens trädgård är en samling av hans kärleksdikter skrivna under de senaste 17 åren. Flera av dessa dikter har han vid olika tillfällen läst på Mosebacken Poeternas Estrad, på Lyriksvännens poesiträffar, för ungdomar i samband med författarträffar vid olika skolor, vid slampoetrys tillfällen och andra poesiträffar.

Medan dikterna i Kärlekens metamorfos beskriver olika faser av kärleken, är I kärlekens trädgård en lång relationsdikt, en lång kärleksdikt. Dikterna är moderna men har kopplingar till både de persiska kärleksdikter med bland annat poeter Forough Farrokhzad och Feridone Moskiri samt till svenska kärleksdikter med bland annat poeter som Karin Boje och Edith Södergran.

 

bookcover_faramarzmoazzami ny